Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Треньорът на Литекс Христо Стоичков за пореден път нападна ръководството на БФС след победата на своя тим с 2:0 над Пирин (Гоце Делчев) като гост.
 
„Играчите ми не си изпълняват много от задачите, не съм доволен. Затова направих и смените, пуснах по-малките деца, за да видят какво е. Като си видят два пъти името във вестника и забравят да играят,“ коментира Стоичков.
 
„Очаквах това преболедуване. Отдавам го на липса на опит, на младост. Факторите са много – контузии, младост, напрежение, което здравите футболисти не успяха да поемат на свой гръб. Много от тези, които са в черно и жълто, ще свирят в Окръжна група догодина,“ закани се Камата
 
„Онези, които викаха „Дръжте крадеца“, и заради тях давах показания за уредени мачове, сега те бягат. Да им дадат раирани костюми. Един от тях е за този, който ръководи футбола,“ продължи треньорът на Литекс.
 
„Едва ли нещо ще се промени. Не се знае кога ще започне първенството, какъв ще е форматът... Аз нерви имам. Ще им гледам сеира, докато паднат в дупката, и там да си седят,“ допълни Стоичков.