Помощникът на Христо Стоичков в ЦСКА – Стефан Генов, е живеел в апартамента на най-успелия ни футболист, когато е бил студент в София. Това разкри за „Народно дело” самият Генов.

„Когато учех в НСА в периода 1986/1991, живеех в апартамента на Ицо, който му беше даден от ЦСКА. Той пък беше в дома на приятелката си Марияна, с която после се ожениха. Ицо го знам от дете, израсна като мъж и футболист пред очите ми”, заяви Генов.

Чечо сподели още, че Стоичков е прекъснал почивката му в Гърция преди дни, за да го покани на „Армията” за негов асистент.

„Обади ми се по телефона, аз се прибрах в България и уточнихме всички подробности около съвместната ни работа. За мен е чест да съм в екипа на Ицо, на него няма как да се откаже”, допълни Генов.

Новият треньорски тандем ще изведе "армейците" за първа тренировка в понеделник. Що се отнася до Локо (Пд), Генов направи следния коментар: „Изчаках до последно, но още няма нищо сигурно около финансирането на клуба. При това положение нямаше как да започна подготовка с тима на 10 юни, след като няма какво да кажа на играчите.”