Христо Стоичков обикаля из Южна Америка, където ще направи за по-малко от месец над 30 интервюта, научи БЛИЦ. Той е пратен там от телевизионния гигант „Унивижън“, където блести вече години наред.

Първата дестинация на Камата е Бразилия, откъдето стартира звездната му серия. Ицо вече интервюира Ромарио, снощи е говорил и с Бебето, а днес му предстои среща с друга перла на бразилския футбол – Карлос Дунга. Интересен е фактът, че Стоичков ще се види и с легендарния Роберто Ривелиньо, световен шампион с Пеле от Мондиала през 1970 година в Мексико.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

После Ицата ще се отправи към Уругвай. Там топжурналистът ще задава въпроси на самия Енчо Франческоли – голямото светило на „урусите“ от средата на 80-те години.

В Аржентина пък вратите си за Камата ще отвори Габриел Омар Батистута. И забележете – Батигол е поканил Ицо в своята ферма, в която никога не е стъпвал журналистически крак. Стоичков ще е първият извън Аржентина.  

Ицо ще подари на всички, които интервюира, артикули от своята марка H8S, набираща все по-голяма скорост не само у нас, но вече и зад граница.

„Ицо е направо готов за Гинес. Над 30 интервюта за по-малко от 30 дни. Рядко се случва. А и не е за вярване, че Батистута вика Ицо в имението си. Това е огромна чест“, коментират пред БЛИЦ от обкръжението на единствения българин, прегръщал „Златната топка“. 

Габриел Батистута чака Ицо в прословутото си имение, в което отглежда селскостопански животни. И със сигурност ще му подготви нещо вкусно на барбекюто си...  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК