Христо Стоичков не бе доволен след загубата на Литекс с 1:2 от Берое. Камата намекна с освобождаване за някои от играчите, които не се представят на ниво.

“Коментар – нулев. Слаба организация, слабо мислене, изпускаме толкова много положения. Ако не искат да защитават своето име, да защитават поне името на отбора. Това, че нямат шанс да се класират за Европа, не значи, че трябва да играем безотговорно,“ заяви Стоичков след срещата.

„Много е лесно сега да критикуваш. Знаехме каква е ситуацията. Но не може футболисти, които искат да са титуляри, да пропускат такива положения. Виждате, когато ги няма двама-трима в отбора, колко е различно, няма динамика, мисли в атака. Цяла седмица тренираме, и когато дойде мачът, голям блокаж“, допълни Камата.

“Има някои, които ще трябва да си мислят за това, какво ще правят след трите мача до края. Моята е най-лесна. В другия мач сигурно ще пусна 16-годишните, защото се видя, че това тук не е това, което трябва да бъде,“ каза още той.

„Естествено, че имам ясна визия за следващия сезон. Трябват ни някои неща, които вече съм си набелязал. Този път сам ще си докарам каквото ми трябва, няма да чакам друг да ми ги кара,“ завърши Христо Стоичков./БЛИЦ