Треньорът на Литекс Христо Стоичков беше много доволен от футболистите си след изразителната победа с 4:0 над Етър във Велико Търново. Камата доста се ядоса на журналистически въпрос дали играчите му не са пожалили видимо по-слабия противник.

"Да сте ме видяли някога да жаля някой?! Този въпрос е излишен. Не ме интересува класирането и сметките на другите. Аз тото не играя. Нали видяхте какво стана с тези, които играят тото? Нито ме интересуват кой е пред мен, нито кой е зад мен. Много пъти съм го казвал – играем ден за ден", заяви Камата.

"Не гледам назад. Мачът с Лудогорец е история. Днес бе съвсем различен двубой. Доволен съм от желанието, от старанието, от победата. Показахме, че можем да побеждаваме във всеки мач. Уважавам безкрайно много Цанко. Играли сме достатъчно време заедно, за да мога да заявя, че когато той казва някои неща, сигурно са верни. Няма нищо лошо в това някой да се опитва да се направи известен с неговата неизвестност, но не и когато това пречи на отбора", продължи Стоичков след двубоя от 6-ия кръг на "А" група.

"Няма леки противници, няма леки мачове. Достатъчно много уважавам своите футболисти, както и тези на противника. Без да търсиш победа, няма как да постигнеш някакъв успех. Доволен съм от момчетата, от играта и от победата", каза още Стоичков.