Голямата дъщеря на Христо Стоичков Мика, каза "Да" на своя по-млад приятел през юли тази година и те вече са семейство. На 18 август красивата брюнетка отпразнува паметния момент с изискано тържество в топ хотел, намиращ се в Созопол, пише Флагман.бг.

Щастливата дама сама разкри локацията на събитието, публикувайки своя снимка в Instagram.

Празненство се е провело в тесен кръг и при изключителни мерки за конфиденциалност. Обстоен преглед на социалните мрежи установи, че няма нито един публикуван кадър на младоженците. Единствената индикация е, че в профилите си Мика се прекръсти на Михаела Стоичкова-Трайкова

По непотвърдена информация, кумът на младото семейство е бившият зам.- министър на външните работи Милен Керемедчиев.

Очевидно след подписа на 19-ти юли, за който Мика отново сама оповести със следния пост на 1 юли: "Когато осъзнаеш, че искаш да прекараш остатъка от живота си с някого, искаш остатъкът от живота ти да започне възможно най-скоро! 19 дни", двойката е избрала родното Черноморие, за да събере цялото семейство и най-близки приятели на парти по повод щастливото събитие.

Припомняме че, младоженецът Мартин Трайков е архитект. За него този брак също е втори. През 2016 г. Мика Стоичкова се омъжи във Флорида за турчина Айкут, но три години по-късно се разделиха. Те имат дъщеричка на име Миа, която е на 7 години. Мартин Трайков също има едно дете от първия си брак.