Христо Стоичков даде любопитно обяснение по темата с "черното тото" у нас, след като на няколко пъти докато беше треньор на Литекс се явяваше на разпити. Камата изрази мнение, че "приятелите" му Станимир Флоров (шеф на ГДБОП), генерал Васил Василев от комисията по феърплей към БФС, уж знаели много неща, но не предприемали сериозни мерки.

При гостуването си в предаването на Мартин Карбовски по ТВ7 Камата за пореден път коментира Борислав Михайлов. "Нека да стане и да каже. Ще има ли Конгрес, няма ли да има. Наскоро нали ви показах кравите, които бяха на футболния терен. Даже имаше един, който ги тренираше - пастирът. Човекът беше с топка, тренираше ги. А после тези села имат право на глас. Но аз съм виновен, защото преди време го предложих това нещо. Мислех, че всеки клуб, ако има право на глас, няма да има корупция. Очаквах да е като в Испания, а какво се оказа - нещата още повече се окопаха", заяви Стоичков, показвайки с ръка до гушата.

"Колкото се хвалихме, че националният отбор играе супер, видяхте какво стана. Завършихме четвърти в групата", каза Камата, жегвайки Любослав Пенев, който в петък удължи договора си с БФС и ще води "трикольорите" по пътя към Европейското във Франция през 2016 година.

След това Ицо говори надълго и нашироко по темата с "черното тото" - "Ако са честни и откровени хора, нека станат и да кажат. Нека бъдат като мен, защото аз винаги съм играл честно. Но явно това ми е слабостта - че съм честен. Нали знаете кой е Васко Василев (прави любопитна гримаса с лицето и го имитира). Питайте го, нали той отговаря за феърплея във футбола ни. Що не го питате. Уж имали доказателства, а не могат никой да хванат. Уж разследват клубовете, ходят по мачове да следят, а викат на разпити. Оная работа я нямат, за да дойдат на стадиона и да видят децата как играят. С тези деца, с които бях в Ловеч, се видя, че всички излязоха футболисти."

"Гордея се с трофея, който ми дадоха - за най-добър треньор през сезона. Ще го пазя винаги. Това е голямо признание. Резултатите са временни. Днес си тук, утре там. Важно е стъпка по стъпка да се работи", добави Стоичков.

Стоичков за дървения скандал: Да ми ядат оная работа с косъм!