Футболната легенда Христо Стоичков прогнозира победа за националния отбор на България в баража с Унгария този четвъртък от 21:45 часа в битката за Европейското първенство по футбол.

Камата говори пред унгарския Index.hu, посочвайки треньора на нашите Георги Дерменджиев като един от големите ни козове за успех.

"Той е фантастичен селекционер. Беше страхотен играч, а сега и треньор. Той е се десетина години по-голям от мен, не сме се засичали по време на моята кариера, но дълбоко го уважавам. Иначе настоящият национален тим е съставен предимно от момчета, които играят в българското първенство", обясни Стоичков на унгарците и допълни, че в последните срещи нашите са в подем.

 efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

 "Представихме се много добре в последните две срещи - завършихме 1:1 с Ирландия 1:1 и загубихме с 0:1 от Уелс, но имахме много лош късмет. И затова съм сигурен, че ще спечелим срещу Унгария. След това излизаме срещу Исландия или Румъния. Не мога да си представя, че няма да сме на европейското първенство", коментира Стоичков и призна, че не е добре запознат с качествата на унгарския национален отбор.
 
"Не познавам нито един от днешния национален отбор на Унгария. Помня обаче Лайош Детари, който беше фамозен футболист. Както и един вратар, винаги играеше със сив анцуг. Беше страхотен (б.р. - Габор Кирали)", завърши Камата.