ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Легендата на българския и световния футбол Христо Стоичков засне специално видео преди изиграването на последния домакински мач на ЦСКА на стадион „Българска армия“. Камата е оставил сериозна следа сред спомените на много феновете на „армейците“ с изявите си в легендарния дом на „червените“.

Както е известно, утре ЦСКА приема Лудогорец в мач от 20 кръг на efbet Лига. Двубоят, който ще започне в 17:45 часа, ще бъде последен за „Армията“ преди стадионът да бъде подложен на генерална реконструкция.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„Спомените от “Армията” предизвикват сълзи и у най-големите мъже, които са били част от великия ЦСКА. Мачовете, феновете, победите и приятелите предизвикаха искрени емоции предизвика и в най-великия футболист на “армейците” и България - Христо Стоичков!“, написаха от ЦСКА на официалния си профил в „Инстаграм“.

"Колкото и хора да дойдат, ще има много сълзи. Аз ще бъда един от тях, защото споменът си е спомен. Поглеждайки в годините назад и сега, стъпвайки на този стадион, за много хора в неделя ще бъде много голяма радост, че са преживели големите победи на ЦСКА, но също така ще бъде и един тъжен момент. Но нека в този момент текнат тези сълзи от любов, от обич, от уважението към тези четири букви. Това е историята на ЦСКА. Само след няколко дни, този стадион няма да го има. Сигурно на мен, след последния съдийски сигнал, ще ми текнат сълзите", каза Стоичков на специалното видео, споделено в социалната мрежа.