Треньорът на Литекс Христо Стоичков също не беше доволен от съдията Георги Йорданов. “Оранжевите” загубиха днес от “Левски” с 1:2 на стадион “Георги Аспарухов”. Реферът показа по един пресилен червен картон на Рамос и Александър Цветков. От лагера на “Левски” също останаха недоволни от действията му.

“Той се уплаши от един такъв мач. Когато не си подготвен и си страхливец, то се видя. Аут, дава корнер. Фаул за нас, дава го за тях. Корнер за “Левски”, дава го за нас. Някак си много бързо изтърва мача, просто не беше подготвен. Това, че показа първи червен картон за “Левски”, нормално е и за нас да има. Като изтървеш нещо, трябва да се поправиш. Съдията не беше на това ниво, което беше в предишните мачове. Изпусна мача още в 5-10 минута. След това опита да компенсира, но така няма да повиши нивото на футбола”, заяви Стоичков.

“Доволен съм от играта, двата отбора показах приличен футбол. Независимо, че загубихме, играхме добре. Доволен съм от старанието на всички футболисти. Щом сме паднали, значи е закономерен резултатът. Имахме шансове да вкараме още един гол, но да не забравяме, че “Левски” е сериозен отбор. След изгонването на Рамос търсехме повече атака, затова пуснах още един нападател. Допуснахме груби грешки в защита и при двата гола, елементарни грешки за нашия футбол, детински. Трябва да се работи много. Давам отлична оценка на моите футболисти, че играха добре, стараха се”, допълни Камата./БЛИЦ