Футболната легенда Христо Стоичков влезе в ролята на университетски преподавател и изнесе лекция пред студентите от НСА. Камата беше посрещнат с бурни аплодисменти и говори по тема "Характеристика на головите атаки - Световно първенство 2018", а причината, която го доведе отново в НСА, е подновяването на неговия УЕФА ПРО лиценз.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Направихме нещо, което ще е от голяма полза за вас, защото футболът се променя всеки ден. Анализирахме последното Световно първенство за характеристиката на головете. Аз цял живот съм бил нападател и винаги ме е интересувало по какъв начин да научим младите ни футболисти как се бележат голове и как да се бранят. Нападателят трябва да вкарва, но играта е колективна и той трябва да помага на тези, които са зад него", заяви пред присъстващите Стоичков.

Тази вечер Камата трябва да пътува за Кърджали, където утре от 17:00 часа ще вземе участие в демонстративния мач между ветерани на България и Турция. За героите от САЩ '9 участие са потвърдили Стоичков, Емил Костадинов, Наско Сираков, Йордан Лечков и др.





снимки: nsa.bg