"Несбъднатата ми мечта е да играя с номер 8 с фланелката на Ботев. Може би в следващия ми живот ще я постигна", заяви легендата на българския футбол Христо Стоичков на представянето на книгата “Футболните битки на Пловдив”. Камата не забрави да благодари на всичките си свои треньори, започвайки от първия - Огнян Атанасов. Стоичков не спести и благодарностите си към всички, които да спомогнали за развитието на неговата кариера във футбола.

На представянето на книгата на Диян Никифоров и Илия Кисимов - "Футболните битки на Пловдив" освен Сточиков присъстваха още Христо Бонев, Аян Садъков, Динко Дерменджиев, Петър Зехтински, Валентин Михов и други.. В изданието са събрани статистики от всички мачове между Ботев, Локомотив, Спартак и Марица на ниво "А" група, както и редица интервюта с най-големите лица на пловдивския футбол.

Книгата, която ще се разпространява по книжарници и вестникарски щандове на цена от 10 лева, е издадена с помощта на Фондацията "Бъдеще за Ботев", председател на която е Марин Бакалов. /БЛИЦ