ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Треньорът на Литекс Христо Стоичков "хвърли бомбата", разкривайки пред румънски журналисти, че му е предлагано воденият от него тим на "оранжевите" да се забърква в нередности, участвайки в уредени мачове. Камата даде интервю по време на прожекцията на автобиографичния му филм в северната ни съседка.

"Доволен съм, защото показах на всички, че можем да играем футбол и без корупция. Дадох шанс на много млади футболисти. Никога не казвам на играчите си да подражават на Стоичков", сподели Ицо.

"Сравненията с мен, Попеску и Хаджи биха били тежко бреме за младите хора. Навсякъде в света има корупция - и в УЕФА, и във ФИФА, във всички вътрешни първенства. Това е така, защото няма държавни политики по отношение на спорта. Аз в живота си не съм участвал в нито един уреден мач, имате думата ми. Много пъти съм получавал предложения да участвам в уредени мачове! Но Христо Стоичков не се продава!", заяви легендата на Барселона и българския футбол.

"Когато казват Марадона на Балканите, имат предвид Джика Хаджи. Когато говорят за това кой на Балканите е получил последен "Златна топка", казват моето име", обясни още Стоичков пред румънските журналисти.

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7969/10910490/3/hirsto-stoichkov-ts9.jpg?width=819

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7969/10910490/5/hirsto-stoichkov-ts12.jpg?width=819