Легендата на българския футбол Христо Стоичков посъветва младата надежда на "Ботев" (Пловдив) Тодор Неделев да стои здраво стъпил на земята, а другите да го оставят на спокойствие да се развива. "Канарчето" ще заиграе в германския Майнц от началото на 2014-а година. Камат е гост-коментатор на пловдивското дерби, което може да следите - ТУК!

"Пловдив винаги е раждал големи футболисти, особено тези, които са играли с номер 8 - Аян Садъков, Христо Бонев, после и аз минах. Сега и Тошко. Но нека да го оставим сега, нека да се превърне в Тодор Неделев и така да остане. Сега му пожелаваме успех в Германия. Там са играли много български играчи, които са оставили следа, дано и Тодор да го направи. Нека да забрави за преса и всичко останало и да се съсредоточи върху това, което ще му каже Мъри Стоилов днес“, каза легендата на Барселона.

„Мъри и Сашо Станков са доказани млади специалисти. Те осигуряват спокойствие на футболистите и работят на ниво през седмицата. Те правят така, че играчите да се чувстват спокойни през седмицата и да са на 100% готови за мачовете през уикенда“, коментира Стоичков двамата наставници.