Треньорът на Литекс Христо Стоичков заяви след убедителната победа с 5:0 срещу Калиакра в Ловеч, че тя не е дошла лесно, независимо от категоричния резултат. Камата се надява успехът да е зарадвал боса на тима Гриша Ганчев, който има проблеми в последните дни.

„Лека победа срещу Калиакра? Може да е такава за тези, които не са играли футбол. За нас всички мачове са с еднаква важност. Изключително доволен съм от младите момчета, които играха днес“, каза наставникът на „оранжевите“.

„Мисля, че да пуснеш деца на по 15-16 години да дебютират в "А" група, за тях е престиж, а и показваме, че във школата имаме добри футболисти, на които може да се разчита в бъдеще. Мисля, че тази победа ще зарадва господин Ганчев и особено с това, че най-малките от школата започнаха да играят в първия отбор. Надявам се, че през следващите дни всичко ще се оправи, защото нашият президент не заслужава такова отношение", каза още Камата.

„Нека минат и другите мачове. Каквото и да коментираме сега, остават още два кръга. Гостуването на „Българска армия“ не е по-специално за мен“, продължи Ицо.

„Дали някой ще ме подкрепи в битката срещу съдиите и корупцията в българския футбол не е мой проблем. Това трябва да се изкорени един път завинаги“, завърши Стоичков.