ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Христо Стоичков тъгува за един от близките си приятели Трифон Иванов, който си отиде без време от този свят на 13 февруари 2016 г. 

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

"Изминаха 8 години, а все едно никога не си си тръгвал! Все чакам да звънне твоят номер, за да ми каже някоя от великите ти крилати фрази! Туньо, не си забравен и никога няма да бъдеш! Ти беше сърцето и душата на нашия отбор! И страшилище за световни шампиони, които редовно биехме! Почивай в мир, приятелю! И ни пази от мястото, където си сега!", написа Христо Стоичков в социалните мрежи.

 

Изминаха 8 години, а все едно никога не си си тръгвал! Все чакам да звънне твоят номер, за да ми каже някоя от...

Публикувахте от H8S Hristo Stoitchkov в Понеделник, 12 февруари 2024 г.

 

Трифоне, никога няма да бъдеш забравен!!!

Публикувахте от H8S Hristo Stoitchkov в Вторник, 13 февруари 2024 г.

 

БФС също почете паметта на Трифон Иванов:

"На този ден преди осем години ни напусна големият Трифон Иванов. Железният защитник си отиде на 13 февруари 2016-а на едва 50 години. 

Иванов ще остане в историята като един от най-добрите на своя пост – Футболист №1 на България за 1996 г., трикратен шампион на България с екипа на ЦСКА, шампион на Австрия с Рапид (Виена), финалист в турнира за Купата на носителите на национални купи.

За националния отбор има 77 мача и 6 гола, бронзов медалист от световното първенство в САЩ през 1994 г. Незабравим ще остане неговият гол във вратата на Русия на Националния стадион "Васил Левски" на 10 септември 1997 г., с който България се класира за Мондиал'98. В последните години от живота си сърцатият бранител заемаше поста председател на Зоналния съвет на БФС във Велико Търново, където отново демонстрира характерната си всеотдайност и отзивчивост.

Трифон Иванов беше не просто голям мъж, а голям човек и приятел, който ще остане завинаги в сърцата ни!

Поклон пред паметта му!".

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!