Ростов проявява интерес към звездата на ЦСКА Спас Делев. Донските казаци са готови да преговарят за нападателя през зимата, когато ще стягат селекцията за новия сезон в руската Висша лига. Спас е препоръчан на Ростов от Христо Стоичков, който наскоро стана съветник на президента на клуба, пише "7 дни спорт". Докато трансферният прозорец в Русия отвори, хора от Ростов ще наблюдават изкъсо изявите на бързака от село Ключ.

На "Армията" имат едно наум, след като вече два трансфера на Делев пропаднаха в последния момент. През зимата Спас бе на крачка от преминаване в друг руски отбор - Волга. Лятото пък аха да подпише с турския новак Мерсин, но пак в последния момент сделката пропадна. Босовете на "червените" Димитър Борисов и Иво Иванов обаче имат зверска нужда от свежи пари след отпадането от Лига Европа и са решили да извадят всички звезди на сергията през зимния трансферен прозорец.

Интересът към Делев все още не е секнал и от полския шампион Висла (Краков), който продължава да следи изявите му. Покрай Спас босовете имат намерение да пласират поне още един от най-добрите си футболисти, за да вържат бюджета. /БЛИЦ