Литекс няма да привлича нови футболисти до края на трансферния период, а към този момент най-вероятно и няма да продава, обяви главният мениджър на оранжевите Стойчо Стоилов. Той допълни, че Литекс в момента има добър отбор с качествени играчи на всеки пост.
 
"Очаквам добър сезон от Светослав Тодоров. В мача за Суперкупата той не успя да покаже потенциала си, защото не е тренирал пълноценно. Преди да се присъедини към нас е водил индивидуална подготовка, но с времето ще показва все по-добри игри. Така че Литекс едва ли ще прави повече трансфери до края на летния период.

Стойчо Стоилов разкри, че английският елитен клуб Астън Вила също са проявявали доста сериозен интерес към Станислав Манолев. В едно от интервютата си преди седмица, мениджърът на Вила Мартин О'Нийл обяви, че е останал разочарован от трансфера на Манолев в ПСВ Айндховен.
 
"Наистина, от Астън Вила проявиха интерес към Манолев. Даже изпратиха и оферта, но тя беше доста по-слаба във всяко отношение от тази на ПСВ Айндховен. Вероятно англичаните не са вярвали, че имаме и друго предложение за Станислав Манолев. Но сега всичко зависи от него- пожелавам му да покаже най-доброто, на което е способен./БЛИЦ