Станимир Стоилов заяви, че не мисли да подава оставка. Според мнението на специалиста Изпълкомът на БФС трябва да предприеме действия за развитието на българския футбол.

"Снощи се прибрах от Беларус. Срещите с Борислав Михайлов са всекидневие, защото двамата сме на работа всеки ден. Една рутинна среща, в която обменихме идеи за Изпълкома и предстоящите две контроли с Боливия и Малта", коментира пред "Гонг" Стоилов.

"Не виждам причина на този етап да подавам оставка. Единственият минус е загубата от Кипър (1:4). Ангажиментите и задачите, които ми бяха поставени бяха да завършим квалификациите и ако може да стигнем до бараж, но основната цел бе да класирам отбора за европейското първенство", добави националният селекционер на България.

"Не виждам ангажимент, който съм поел към БФС и не съм го изпълнил. Това ще го представя пред членовете на Изпълкома. Оставка няма да подавам. Задължително трябва да се направи отчет на изминалите квалификации", сподели още специалистът.

"Ще търся усилване на конкуренцията в отбора, но няма да има кардинални промени. В Беларус имаше доста известни имена и лекциите бяха интересни. Трябва да работим повече. Изпълкомът е нужно да вземе мерки за развитието на българския футбол", завърши Мъри. /БЛИЦ