Треньорът на "Ботев" (Пд) Станимир Стоилов вярва, че отборът има какво да коригира в играта си след равенството 2:2 с руския Химки. Контролата се проведе в кипърския курорт Агия Напа, където пловдивчани са на подготовка. Преди коментара си за срещата обаче Мъри изказа съболезнования към близките на сърцатия български футболист Велиян Парушев.

"Първо бих искал да изкажа искрените си съболезнования към близките и роднините на Велиян Парушев. Той беше невероятен човек", започна Мъри.

Относно за мача специалистът бе доволен като цяло. Според него в следващите мачове тимът трябва да започне да вкарва от създадените възможности пред съперниковата врата.

"Доволен съм от старанието на отбора. Имахме малко проблеми в организацията. Играхме добре през първото полувреме. Можем много повече, особено в завършваща фаза. Имахме доста ситуации за отбелязване. Ще работим, вижда се, че има върху какво.

Трябва да поставяме повече изисквания на футболистите. Нормално е изпуснатите ситации за гол да ме притесняват. Вярвам обаче и се надявам с мачовете да успяваме да завършваме голям процент от моментите, които създаваме", добави наставникът.

"Относно състава на "Ботев", също нищо не е ясно. Всеки трябва да се бори за мястото си на терена. Тепърва ще има играчи, които ще записват по 90 минути. Всеки получава шанс, някои повече, други по-малко. Накрая ще преценим на кого ще се разчита за шампионата", завърши Мъри.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ