Том или Христо Янев? Това е единствената въпросителна пред Мъри Стоилов преди мача БАТЕ Борисов – Литекс, който започва в 19 часа тази вечер.
До този момент Янев бе титуляр във всички двубои, но бразилецът вече е напълно възстановен за срещата с беларусите. Той заедно с друг проблемен футболист на Литекс – Миранда, се включиха наравно с основната група футболисти в двустранната игра на заниманието, проведено на стадион „Динамо” в Минск.

Стоилов ще заложи на любимата си схема 4:3:3. В последния двубой – с Пирин – той използва 4:4:2, но промяната тогава не му донесе успех. На вратата тази вечер ще започне Урош Голубович. Защитното каре ще е съставено от: вдясно Александър Барт, отляво Петър Занев, а в центъра на отбраната Пламен Николов и Ивайло Петков. Двойката опорни халфове за „оранжевите” ще бъдат капитанът Радостин Кишишев и Небойша Йеленкович, а пред тях ще действа Сандриньо. Атаката на ловчанлии ще се води от Вилфред Нифлор, а по крилата ще го подпомагат Том или Янев отдясно и Дока отляво.
Най-големият спортен местен в-к „Пресбол” пък публикува обширно интервю с треньора на Литекс Станимир Стоилов. В него Мъри заявява, че днешният съперник на „оранжевите” – БАТЕ – е в по-добра позицията предвид факта, че отборът е участвал в Шампионската Лига миналата година.