Треньорът на "Ботев" (Пловдив) Станимир Стоилов изрази задоволство след категоричната победа с 6:1 над Черноморец и похвали футболистите си за раздаването в двубоя от 18-ия кръг на "А" група.

„Играхме добре днес, контролирахме както топката, така и самия мач. Имахме шанса още в първата си ситуация да отбележим. Футболистите имаха настроение. Разликата беше, че си вкарахме положенията. Днес беше нашият ден. Трябва да кажем, че и Черноморец не беше в оптимален състав“, коментира Стоилов след победата.

„Очаквам от нашите нападатели да играят още по-добре. Те могат още повече. Иначе в халфовата линия и защитата нещата днес бяха добре", похвали футболистите си Мъри.

"И аз не мога да си обясня загубите от тимовете от дъното“, каза Стоилов по повод поражението с 0:1 от Любимец в миналия кръг.

„Основното за тези загуби е, че не реализираме ситуациите, които създаваме. Другият важен момент е, че противниците ни бележат голове в първата си създадена ситуация. Друга тема са и терените. Засега се справяме с наличните футболисти", добави наставникът на "канарчетата".

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ