Отборът на реферите от ЗС на БФС в София спечели традиционния благотворителен коледен турнир, организиран от Асоциацията на футболните съдии в България с президент д-р Антон Генов. На второ място остана тимът на Зона "Пловдив", а трети - този на Велико Търново. Мачовете се играха в балона на комплекс "Царско село".

Голмайстор на турнира стана реферът от Втора лига Мартин Марков (София) с 4 попадения. За най-полезен състезател бе определен Асен Крумов от тима на ЗС на БФС Велико Търново, а за най-добър вратар Димитър Русев (София).

Призът за най-добър мениджър отиде за топрефера ни Георги Кабаков, който водеше състава на Пловдив, а за най-креативен играч бе определен съгражданина му и международен съдия на ФИФА Радослав Гидженов. Награда за мултифункционален състезател: вратар, защитник и нападател получи Михаел Павлов от Велико Търново.

Турнирът бе организиран с благотворителна цел за събиране на средства за благотворителната кауза "Мечта за дете". Само от участниците в турнира за времето на провеждането му бяха събрани 4280 лева. Към тях се добавят и 815 лв. от Зона Варна, събрани на коледното тържество на 15 декември. Към тях ще се добавят и индивидуални дарения, които ще постъпят по сметката на АСФБ през следващата седмица. На обяда след приключване на турнира, по предложение на Председателя на Асоциация на съдиите по футбол в България д-р Антон Генов, към набраните до момента 5095 лева, АСФБ ще добави от своите средства още 5000 лева и така дарението към Фондация "Мечта за дете" ще бъде в размер на 10 095 лева.

От страна на Съдийската комисия при БФС лично главният мениджър Стоян Алексиев се ангажира по време на предстоящата на 18 декември онлайн среща с реферите от професионалния футбол, да прикани тези от тях, които още не са се включили в  благотворителната кауза "Мечта за дете", да сторят това. Те ще преведат суми по банковата сметка на АСФБ. Същото ще направи и председателят на Съдийската комисия на БФС Давид Борбалан, който също бе гост на благотворителния турнир на топ реферите ни.