ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Николай Костов е изправен пред най-важната седмица от повторния си престой като треньор на Левски. 60-годишният специалист е притиснат от постигането на три задължителни победи в следващите седем дни. В противен случай Костов може да се раздели с поста си точно преди Коледа.

Треньорът на „сините“ трябва задължително да спечели днешното домакинство срещу Локомотив (Пловдив), за да спре серията на тима си от пет поредни мача без победа. Това пък коства на Левски изоставане от 13 точки от лидера в класирането ЦСКА.

В сряда тимът на Николай Костов гостува на Хебър в осминафинал за Купата на България. Отпадане ще остави „сините“ без шанс за спечелване на трофей през сезона, тъй като обявената преди сезона цел за спечелване на титлата изглежда непостижима заради изоставането в класирането.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Ако допусне да бъде елиминиран за Купата, Костов твърде вероятно ще се раздели с поста си. В най-добрия случай ще остане начело на Левски още няколко дни, за да води тима в последния мач за есенни дял от сезона – гостуване на Ботев във Враца на 9 декември.

Загуба във всеки един от тези мачове, особено от Хебър, може да се окаже достатъчна за ръководството на Левски, за да покаже изхода на „Герена“ на Николай Костов.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!