Треньорът на Левски Славиша Стоянович остана здраво стъпил на земята след успеха със 7:0 над Верея на "Георги Аспарухов". Специалистът сподели след срещата, че още в сряда пред тима му е поредното предизвикателство – гостуване на Черно море в турнира за Купата на България.

„След загубата в Разград искахме да победим и да спечелим трите точки. Показахме доста добри комбинации. Получи се добра атмосфера и се надявам, че сме зарадвали феновете на трибуните. Искахме да се отблагодарим на великите ни фенове, които ни подкрепяха там. Нямаме време да мислим за тази победа. В сряда е следващият ни мач. Гостуване за Черно море. Мислим кръг за кръг. Има много отбори, сериозна конкуренция, отбори, които могат да ни вземат точки. Мислим мач за мач. Не можем да мислим много напред“, коментира треньорът на Левски.

„Не съм чул какво е казал Ел Маестро за Левски. Всеки може да мисли както иска. Аз мисля за моя отбор и как да напредваме. Това е нашата работа, а не да коментирам другите. Не знам от какво са породени неговите друми. Не е моя работа“, каза Стоянович.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019