Преговорите между ЦСКА и Стойчо Младенов трябва да приключат най-късно до четвъртък вечерта, съобщиха източници на БЛИЦ от Борисовата градина. Както вече писахме, собственикът на “Титан” Димитър Борисов разговаря снощи по телефона с наставника, който в момента води египетския ЕНППИ. За утре, сряда, е предвидено преговорите да продължат. Имало е вероятност някой от босовете на ЦСКА да тръгне за Кайро, за да се срещне на четири очи с Младенов. Този вариант е отпаднал и преговорите ще се проведат отново по телефона.

Очаква се до часове всичко да бъде финализирано, като Стойчо ще се завърне на треньорския пост от лятото. Дотогава той ще подготви план, свързан както със селекцията, така и с лятната подготовка. Отделно Младенов ще избере екипа си, с който ще работи. Спецът вече бил готов със своя щаб, но имената ще станат известни едва след като бъде официално обявено завръщането на наставника.

Вече плъзнаха слухове, че Стойчо ще се опита да докара отново в Борисовата градина добре познатите на публиката футболисти – Неи, Ибрахима Гай и Емил Гъргоров. Разбира се, всичко това ще се случи само при подписване на договор между Младенов и ЦСКА и най-вече в зависимост от бюджета, който “Титан” ще му отпусне. Според непотвърдена информация срокът на контракта ще е продължителен – минимум за три години.

Почти сигурно е и завръщането на Стефан Орманджиев на "Армията". Бившият началник в клуба е един от хората, настояващи Младенов да стане отново треньор на ЦСКА./БЛИЦ