Стойчо Младенов изведе ЦСКА до победа с 3:1 срещу Калиакра в третия си дебют начело на отбора. Той разкри една от първите си цели – когато отборът излиза за мач той и феновете да очакват успех.

“Надявам се, че скоро ще направим силен отбор. Искам когато ЦСКА излиза за мач, да не се чудим дали ще бием, а да се питаме с колко ще победим. През седмицата момчетата тренираха с желание и вярвах в днешния успех. Много съм доволен от младите. Видяхте, че три момчета в юношеска възраст се представиха на високо ниво. Те са моята надежда”, бяха първите думи на Младенов.

Запитан за реакцията на агитката, която напусна мача на полувремето и издигна плати срещу собствениците, той коментира: “Знам, че феновете са разочаровани от резултатите и аз съм като тях. Но това разочарование трябва да го заменим с надежда. Отборът винаги е бил мощен, когато футболистите и феновете са заедно. Остава ни само да вкараме в играчите характер на победители и с този начин на мислене ще успеем”.

Треньорът говори за плаката с надпис “Стойчо, не ставай част от цирка!”. “ЦСКА е ЦСКА. Това е най-големия клуб в България, и на Запад познават ЦСКА. Не може да се сравняваме с цирк. Аз съм тук като представител на ръководството и ще защитавам интересите на ЦСКА”, завърши Младенов.