Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен от показаното от футболистите му при победата с 1:0 над Берое в контролата, която се игра в Стара Загора. Успехът на "червените" донесе Мартин Петров, разписал се в 17-ата минута. След проверката Младенов обяви, че "армейците" са готови да обсъдят всяка една оферта за техен футболист, но на този етап кандидат-купувачи липсват.

"Агресията в мача показа, че двата тима са на добро ниво. Не е най-важното какъв е резултатът, важни са други неща, които на този етап успяхме да постигнем“, заяви Младенов.

„Знаете какво е финансовото положение на клуба, така че ако пристигне някакво предложение за наш футболист, то ще бъде обсъдено. Ако е добро за клуба и състезателя, той ще бъде продаден. За момента обаче нямаме конкретна оферта. Имахме телефонни разговори с мениджъри, но нищо конкретно", добави спецът.

Младенов отказа да вземе отношение по темата за Венци Христов, който е желан от него, но Александър Томов все още не може да намери пари и да го купи от Берое.

„Не коментирам Венци Христов“, лаконичен бе наставникът на „червените“.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА