“Добрата новина за нас е, че Мишел Платини ще бъде на линия за гостуването ни в Разград”, заяви Стойчо Младенов на пресконференцията преди мача Лудогорец – ЦСКА в събота от 20 часа.
 
„Не съм реваншистки настроен за двубоя. Предстоящият мач е като всички останали. Трудна среща, но лесни битки няма. Известно ви е какви са очакванията към нас, независимо от състоянието на отбора, винаги се иска победа. Това е и нашата цел – да отидем и да победим.
 
Няма да търсим реванш за загубата миналата година, след която разградчани станаха шампиони, а ние финиширахме на второто място. Това вече е минало, а настоящето е, че един негативен резултат за Лудогорец сега ще даде възможност на Левски да излезе като едноличен лидер в класирането, но това са нещата в българския футбол“, заяви Стойчо.
 
„Имам си обяснение за съдийския наряд на Георги Йорданов, но засега ще си го запазя за себе си, макар да си запазвам правото да го споделя след края на мача. Нека не говорим за реферите преди срещата.
 
Знаете, че в първите няколко мача напрежението бе до такава степен ескалирало при нас, че пречеше на всички и всичко. Аз обаче съм убеден, че ще последват хубави дни за ЦСКА.
 
Отсега нещата ще се подобряват във всяко едно отношение и ще стават все по-професионални. Аз ненапразно призовах нашите фенове преди първенството да бъдат търпеливи, защото знаех какво ще последва. Вече съм оптимист и мисля, че след зимната пауза ще започнем да показваме истинското си лице и евентуално, можем да се намесим в борбата за титлата. В момента основната ни задача е да подобряваме играта си, но все още не съм доволен от нашето ниво. Работим здраво и има наченки на това, което искам да виждам, но понякога показваме и слабости.
 
Виждате, че постепенно започваме да интегрираме новите футболисти в състава, защото аз не съм човек, който ще пусне шестима нови наведнъж. Това значи да се върнем отново в лятната подготовка.
 
Колкото до Бандаловски, доверието си към него не съм го снел, отнел съм му само капитанската лента поради причини, които няма да разкривам сега“, поясни Стойчо Младенов.
 
Ето как той коментира постоянните информации, че се подготвя смяната му с Димитър Пенев и Милен Радуканов.
 
„Преди няколко седмици Митко Борисов обяви, че оставя управлението изцяло в мои ръце, в тези на Ваноли и в на Венци Живков. Това наистина е така, затова няма как аз да взема решение да сменя сам себе си.
 
Иначе още в подготвителния период в Самоков аз имах предложение от катарски клуб, после получих оферти и от Саудитска Арабия, преди мача с Миньор, но аз имам ангажимент към ЦСКА. Този клуб ми е на сърцето и не съм тук само заради парите, затова и няма да си позволя в най-тежкия момент да напусна! “, категоричен бе Младенов.