Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов запази спокойствие след загубата от “Левски” с 0:1 в дербито на 26-ия кръг на “А” група. Наставникът коментира съдията Николай Йорданов, срещу когото “червените” имат претенции за две дузпи през второто полувреме.

“Загубихме, защото щастието не беше на наша страна. Видяхте колко голови положения създадохме, но не успяхме да вкараме. Едно центриране и неправилно заставане от наша страна в защита доведе до попадението. През останалото време нямахме щастие, концентрация и самочувствие. Изненадан съм, защото това е първият мач, в който ние не вкарваме гол, а получаваме”, заяви Младенов.

“Нашата цел е ясна и ние я преследваме. Нямаше компонент, по който те ни надиграха, просто Господ беше с “Левски”. Ако някой мисли, че няма напрежение, особено в ЦСКА и “Левски”, се заблуждава. Младите днес успяха да удържат на напрежението, но този мач за нас вече е история. ЦСКА ще си остане фаворит за титлата”, коментира още специалистът. 

“На сто процента се оправда очакването ми към съдията. Имаше две нарушения, при които отвсякъде лъхаше на дузпи. Не съм говорил още с ръководството, но аз докато съм в ЦСКА, не желая този съдия да свири мачове на нашия отбор”, допълни Младенов.

“След мача в Бургас никой не ни броеше за жив, но сега сме на първо място. Напълно заслужено, ама напълно, водим в класирането. Мисля, че ще подобряваме играта си до края на шампионата. Сигурен съм, че накрая ще се поздравим с титлата. Не мога да говоря за никаква криза, това е един мач, макар и срещу “Левски”. Бройте колко удара и положения съперникът създаде. Има ги такива мачове, не винаги по-добрият побеждава. За криза не мога да говоря, лидери сме с 5 точки. Не е необходимо повече да повтарям, целта ни е шампионска титла. Сега ще има много анализи и теории, кой кого е излъгал и победил. Ако ние бяхме изравнили, бях убеден, че ще победим. Но този мач е в историята, да гледаме напред. Поздравих момчетата за мъжеството и себераздаването. Наистина, направих късно смените, трябваше да ги направя в първите 15 минути на първото полувреме. И двата отбора играха предпазливо първото полувреме, през второто се отвориха. “Левски” вкара и стигна до трите точки. Тези пет точки трябва да ги задържим до края на шампионата и да докажем, че заслужаваме 32-ата титла. И аз съм убеден, че ще я постигнем без никакви колебания. След края на първенството ще говорим за всичко, което ви интересува”, завърши Стойчо Младенов./БЛИЦ