Сдружение "Сърца червени" проведе благотворителен бал за втора поредна година. Мероприятието събра живата история на спортната слава на ЦСКА - "червени" легенди и ветерани от всички видове спорт. Сред гостите бяха футболните звезди, треньори и футболисти: Стойчо Младенов, Радослав Здравков, Пламен Марков, Димитър Якимов, Методи Деянов, Анатоли Нанков, Тодор Янчев и други. Сред останалите специални гости се открояваха и Любо Ганев, Мила Рангелова, Борислав Кьосев и други.

За всички официални гости имаше специален подарък – чаша с името на госта и емблемите на ЦСКА и сдружение "Сърца червени". Десетки фенове на "армейците" също уважиха събитието.

По време на мероприятието беше проведена томбола, а печелившият си тръгна с фланелка, подписана от всички звезди на "червените". Малко по-късно в програмата на вечерта имаше и благотворителен търг с втора фланелка на ЦСКА. Той беше спечелен от Милко Георгиев, а средствата ще отидат за подпомагане дейността на сдружението. Последният, който сложи подписа си върху червения екип, преди той да попадне в ръцете на Милко, беше Стойчо Младенов.

Футболните легенди пък имаха възможността да си припомнят славните моменти, които бяха излъчени на плазмите.