Стойчо Младенов и ЦСКА се оказаха повод за обединението на непримирими политически врагове. Старши треньорът на „армейците“ тази сутрин проведе среща с фенклуба на „армейците“ в парламента.
 
На събитието, състояло се в Клуба на народния представител, присъстваха хора на ГЕРБ, БСП, Атака и ДПС. Това е втората среща на парламентарния фенклуб на ЦСКА със Стойчо Младенов, като първата е била през 2002 г.
 
Сред присъстващите бяха бившите министри Стефан Данаилов и Цветан Цветанов, лидерът на Атака Волен Сидеров, както и Петър Курумбашев, Веселин Вучков, Георги Анастасов и Хамид Хамид. Заедно с Екзекутора на Ливърпул те разрязаха торта с надпис „ЦСКА шампион“.
 
„Радващо е, че ЦСКА обединява около себе си хора, които иначе са противници на политическата сцена. Хубавото е, че това става в един много труден за клуба момент“, заяви Младенов пред БЛИЦ след срещата.
 
Феновете на ЦСКА в парламента пожелаха на треньора на „червените“ скоро да постигне и победи над „Левски“ с четири и пет гола, след като в събота неговият тим се наложи над „сините“ с 3:0 във Вечното дерби.