Стойчо Младенов коментира загубата на ЦСКА с 0:3 от Лудогорец в мач от 4-тия кръг на “А” група.

“Няма нищо лесно в този живот. Има да страдаме и ще страдаме. Знаех много добре какво ме очаква до декември. Най-доброто първо полувреме за нас от всички мачове. Имахме сили и стояхме прилично на терена. Имахме шансове, но късметът ни бяга в последно време. Промених схемата, защото търсех най-добрата. Принуден съм да изчиствам нещата по време на шампионата. Това, че играем с Лудогорец или Нефтохимик, няма значение, поставям определени задачи, които трябва да се изпълняват. В голяма част от мача отборът стоя прилично, с изключение на втората”, заяви Младенов.

“Аз им правя евала на тези момчета, че се трудят, стараят се, дават най-доброто от себе си. Отпаднаха второто полувреме. Контузиите на Апостол Попов и Гъргоров ни принудиха да играем с човек по-малко в последните 15 минути. Чочев израства във всеки мач. Щастлив съм, че от мач на мач се развива и поема отговорност на плещите си. Знам, че има хора, които оценяват това, което правят момчетата. Без подготовка, без нищо”, допълни Екзекутора на Ливърпул.

На въпрос, как ще реши проблема с головата суша, Младенов отговори: “Ще вземем Меси и Роналдо и ще решим проблема (смее се). Има вероятност да вземем още две попълнения. С тях ще сме до декември. Тогава и през януари ще имаме време да преценим, за да привлечем нови състезатели. Нека не бързаме да квалифицираме играчите. Миналата година и със Саша Лукас прибързвахте, после видяхте какво стана.”/БЛИЦ