Стойчо Младенов коментира днешната победа над Славия Прага с 1:0. Единственото попадение реализира Омар Косоко, който беше изпробван като централен нападател.

"Пробваме го на този пост, адаптираме го поради принуда. Липсва ни така наречения таран. В днешния мач се представи задоволително, но му трябват още мачове, за да се адаптира", каза Младенов.

„Резултатите са най-малко важни. Доволен съм от поведението на футболистите и от това как стои отборът като цяло. Всички футболисти се вложиха максимално и най-важното е, че те са здрави. Единствено Пламен Крачунов го привлякохме на по-късен етап. Той получи контузия в Гърция и все още не може да го възстановим. Има проблеми в ахилеса. Може би там твърдите терени му създадоха проблеми. Надявам се, когато се приберем в България и той да започне да тренира на 100%, защото имаме нужда от всички“, добави треньорът на ЦСКА.

„Дано има конкуренция. Ние това търсим. Конкуренцията дава качество, защото всеки се стреми да се докаже, всеки иска да играе. Всички футболисти ги слагам под един общ знаменател и ще разчитаме на всеки един. Тук не робуваме на имена“, каза още Стойчо Младенов.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА