ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Стойчо Младенов обяви, че ЦСКА спира да дава комисионни на мениджъри. В последните няколко години това е актуална тема в клуба от Борисовата градина. Екзекутора на Ливърпул допълни, че сляпо вярва на това, което започна новото ръководство в лицето на Александър Томов и Александър Тодоров.

"Имаме минимална и максимална заплата. Движим се в тези параметри. Интересно е, че само за ЦСКА се пише за заплати. Престанете да се интересувате колко взимат играчите. Защо не питате за заплатите в "Левски", Лудогорец и „Ботев“ (Пловдив)? За тези отбори нищо не се продумва. Спрете да спекулирате с името на сина ми Стойчо. Той има качества, взе и лиценз. Това са най-доверените ми хора и те ще работят с мен. Това е екипа, с който ще работя. Дадена ми е цялата спортно-техническа власт. Тук сме като разградена кошара. Постоянно излиза информация, още сме слабички. Ако почна да обръщам внимание на всичко, трябва да се откажа от професията.

Ако досега са се давали баснословни суми за някакви схеми, по които са плащани комисионни, сега вече няма такива. Ако футболистите и мениджърите искат - да идват. Ако не, това са условията. В този момент обаче комисионни не можем да даваме. Искам да кажа на тези 90 на 100, които се въртят около футбола, но не разбират, че нашата селекция струва зеро (б.р. - в превод - нула). Нито по пътувания, нито по престой. Нещата са кристално чисти и ясни. За разлика от големите отбори в света, ние в момента не можем да си позволим да плащаме 10% на агентите на играчите, с които подписваме. Когато преговаряме с някой играч, предупреждаваме за това“, заяви Стойчо Младенов.

На въпрос, свързан с бъдещето на клуба, Младенов отговори: "Вярвам сляпо в това, което се върши в момента. Бъдете сигурни, че аз ще съм един от първите хора, който ще си купи акции. Сигурен съм, че 90% от феновете се радват, че клубът става акционерно дружество. Важното е, че клубът е спасен. Сега започваме да градим и стабилизираме. Имаме куп проблеми на всяко едно ниво, но ще се справим. С подкрепата на феновете сме способни на всичко."

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ