ЦСКА победи Хасково като гост с 4:2 в мач от 15 кръг на "А" група. Следващият двубой на "червените" е на 22 ноември срещу Лудогорец. Именно към дербито от 16 кръг бе насочено част от изказването на Стойчо Младенов.

"Ние сме готови, а доколко - вие сами виждате. Държим едно постоянство, имахме лек срив в Монтана, но това беше за Купата. В шампионата следваме една линия и постоянство, благодарение на което сме на първо място. Лудогорец е друга мая, няма какво да коментираме. Те са друго ниво, и отбор, и клуб. Няма нещо, което да им липсва, мога да ги нарека дори извънземни за всички останали в нашия шампионат. Ще се постараем да се противопоставим и да надделеем в този мач", заяви Младенов.

На въпрос за финансовите проблеми през седмицата, треньорът на ЦСКА заяви: "Да, имахме проблеми, не отричаме, но успяхме да ги тушираме. Разбира се, че информацията, която излезе...медиите се възползваха и създадоха голямо напрежение около ЦСКА. Другите клубове успяват да се запязат, "Левски" не е по-зле или по-добре от нас, те са на същото ниво и дередже, но при нас информацията изтича. От тук нататък сме коментирали с футболистите и ръководството, просто трябва да бъдем по-големи професионалисти и подобни информации да не излизат от кухнята."

Купа на България - сезон 2014/2015

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите