Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов поздрави футболистите си за постигнатата победа с 3:0 у дома срещу Светкавица. Спецът беше категоричен, че неговите момчета напълно логично са стигнали до успеха, който отново ги прати на 6 точки пред втория Лудогорец и на цели 11 от вечния враг "Левски".

"Постигнахме очаквана победа. Вкарахме три красиви гола и публиката остана доволна. Много съм щастлив, че феновете се завръщат на стадиона. Не случайно непрекъснато апелирам да идват на мачовете ни, чакам ги и в следващите срещи", заяви Младенов след двубоя от 23-ия кръг на първенството.

"Противникът се противопостави максимално, но можехме да победим и с по-голяма разлика. Те не се възползваха от две възможности, в които можеха да ни вкарат", продължи легендата.

"Това е нашата публика, която аз познавам. Благодаря им искрено и се прекланям пред тях", изказа благодарностите си Младенов за подкрепата от трибуните.

"В прекъсването на първенството ще се опитаме да подобрим някои компоненти от играта си. Никога не е лесно. Няма леки мачове. Влизаме в една серия, от която ако спечелим нужните точки, ще останем на върха. Трябва да издържим физически и психически. Нивата е дълга за оране, имаме още много мачове, не искам да бързаме. Всички отбори челото има своите шансове. Играем мач за мач, водим, трябва да удържим", каза още наставникът на ЦСКА.