Стойчо Младенов даде пресконференция след издънката у дома срещу Берое - 0:1.

"Първо искам да изкажа своята благодарност към феновете, че помогнаха теренът да бъде изчистен, както и за подкрепата. Много сме им задължени - не знам как ще им се отблагодарим", започна Стойчо Младенов.

"Излишно се вкарва напрежение в отбора. През есента играехме разкрепостено, сега изведнъж заговорихме за титли и в един момент реалността е друга. Искаме да прескочим един етап, който няма как да прескочим. Не може да вземем през лятото 14 нови, сега зимата още 4, и да искаме да покоряваме света за 6 месеца. Всичко изисква време", каза още Екзекутора на Ливърпул.

"За честност в шампионата? Отдавна няма честност в българското първенство. Всички знаем кой как действа. Но аз съм повече притеснен за нашия отбор. Това, че теренът е тежък - трябва да го преодолеем. Трябва да се нагласим по-добре от противника. Видя се обаче, че на такива терени трудно се справяме", допълни наставникът.

"Имам достатъмчно опит зад гърба си, справял съм се и в по-тежки ситуации. Аз когато говоря някои хора бързо забравят. Основната цел на клуба е стабилизиране и спасение. След това може да ми искате резултати. На този етап ситуацията е такава. Който иска по-бързо, да заповяда. Това е моето мнение и аз държа на него. Ако трябва да свалим бюджета още 50 процента, ще го направим. Който иска, остава, който не иска - да се маха. Ние малко спортно-технически изпреварихме събитията и от там вкарахме надежда във феновете. Аз съм последният, който ще се откаже от битката с Лудогорец. Нивата е дълга, нищо не е загубено, но от тук нататък няма да говорим повече за титла. Психически и спортно-технически не сме готови. Ние само може да излъжем Лудогорец, не може да се борим срещу тях. Там е добре сглобена машина, отвсякъде организация. Основно трябва да си мислим и да сме притеснени за нашата игра", коментира още Младенов.

"А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите


Купа на България - сезон 2014/2015