ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов направи изявление за португалското издание „О Жого“, в което говори за сериозната битка за титлата в българското първенство. Журналистът Педро Кадима отбелязва, че през миналия сезон Екзекутора на Ливърпул беше треньор на ЦСКА, който в момента оглавява класирането на efbet Лига благодарение на равенството между ЦСКА 1948 и Лудогорец. „О Жого“ информира своите читатели, че предстои мач между ЦСКА и ЦСКА 1948, който пък се бори за бронзовите медали. В Португалия припомнят, че последната титла на „армейците“ е спечелена именно под ръководството на Стойчо Младенов през 2008 г.

„Постигнахме добър резултат, но в челото нищо не е решено. Толкова непредсказуемо първенство не е имало от години. Има неяснота относно няколко позиции в класирането. Трудно е да се направи прогноза и да се каже какво ще се случи в последните два кръга. И двата претендента за титлата са във върхова форма, но и ние се представяме много добре. Отборът е с повишена мотивация с пристигането на новия треньор. За ЦСКА ще бъде много трудно, въпреки че играе у дома“, анализира Младенов.

Toп Коефициенти за efbet Лига!

„Лично за мен това ще е специален мач, тъй като прекарах голяма част от кариерата си на футболист и треньор в ЦСКА. Направих отбора шампион през 2008 г. За момента това е последната титла на клуба. Тогава имахме тотална доминация в първенството. Записаните 24 победи и шест равенства все още са рекорд в България“, припомня Екзекутора на Ливърпул.

„В последните 11 години има доминация на Лудогорец, който с помощта на двама много богати братя, в много кратко време разбра какво е нужно, за да имаш силен клуб, разполагащ с най-добрата инфраструктура в страната. Това е отличен пример на организационна работа. Особено в държава, в която отсъствието на добра организация и липсата на финанси са повсеместни“, твърди 66-годишният специалист, работил извън България в отбори от Португалия, Гърция, Саудитска Арабия, Египет и Казахстан.

„През този сезон виждаме един нетолкова силен Лудогорец. Нивото му спадна малко. Според мен именно това обяснява ситуацията в класирането, а не някакво сериозното подобрение в ЦСКА. Битката е ожесточена, въпреки че Лудогорец има по-голяма дълбочина на състава. Мачът на ЦСКА срещу нас ще бъде решителен. Стадионът ще е пълен и 90% от хората ще бъдат за тях и вероятно около 10% ще ни подкрепят. Ситуацията е трудна. Има хора, които искат обединението на двата клуба, но шефовете имат големи различия“, завършва Стойчо Младенов.