Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов подкрепи мениджъра на “Левски” Георги Иванов след срамното отпадане от Спартак (Търнава) в Лига Европа.

“В “Левски” виждам отличен работник в лицето на Гонзо, той е отличен специалист. Знаете, че не мога да коментирам техните изяви, защото думите ми ще се приемат по различен начин. Реалността там е такава, че трябва да има повече търпение. Гонзо е доказвал любовта си към клуба, а го плюят постоянно. И миналата година представянето на “Левски” го отчитам като успех. Сега привлякоха млади момчета, трябва да се подкрепя този човек, той е фигурата в клуба. След като свърши сезона, тогава да се дават оценки. След отпадането от Лига Европа започнаха да го обиждат, има една медия, която се нахвърля срещу него, това е недопустимо за футбола, а вие знаете каква фигура е той. Това за съжаление е реалността на футбола в България”, заяви Стойчо Младенов, който беше гост на актуално студио “Дерби”.

“Нивото на футбола у нас е позагубило своите качества. Не може без финансова стабилност да градим нещо, което да има трайност и да искаме да се постигат успехи. За да се влезе в Шампионска лига, да се печелят мачове и точки, трябва още много работа. След като нямаме финансова стабилност, за да вземем готови и класни футболисти, нашият шанс е с изграждане на наши кадри”, завърши Стойчо, който за последно беше начело на египетския ЕНППИ, но в момента е свободен./БЛИЦ