Стойчо Младенов даде пресконференция след равенството 1:1 срещу Локомотив Пловдив. Едната точка донесе сребърните медали и второто място на ЦСКА в първенството, тъй като днес "Левски" победи Литекс с 1:0 в Ловеч. След края на двубоя Екзекутора на Ливърпул даде любопитна пресконференция, на която разказа драматични моменти за миналото лято:

"Това е нещо необичайно за мен, не мога да почувствам тръпката от успеха, а то като се замисли човек, това второ място е равносилно на титла. Навремето при второ място ни беше срам да минем по алеята, но помните ли какво беше преди няколко месеца. Три дни преди да започнем този шампионат аз и моят екип влязохме в действие за каузата ЦСКА. Няма да забравя с колко души проведох първата тренировка. Няма да забравя как в първия, втория и третия мач идваха футболисти и не тренираха, а пристигаха направо за мачовете. Преди един мач Марсиньо се обърна към мен и ме попита: "Извинявайте, кой е този Менди, който е записан на таблото". А аз му отвърнах: "Това е Менди, запознайте се!" През такива моменти минахме. Шапка им свалям на момчетата, трудиха се под сериозно напрежение и при непрестанни атаки от свои и чужди, но най-много болеше след атаките от свои. От отношението на хора, които за мен са били икони", заяви Стойчо Младенов.

"Браво на всички момчета, да бъдеш пред отбори като Литекс, "Ботев", Левски - да не ги изреждам всички, при които има стабилност. А ние - бедняци, които едва свързват двата края. Ние отидохме на тренировка с 18 топки, без пулсомери. Знаете ли какво е това?! Трябваше да се обаждам на мои приятели: "Можеш ли да купиш още 10 топки". Аз за този период книга ще напиша, защото се случваха много неща, от които може да се гордеем, от други да се срамуваме. Трети - по-добре да не ги разказваме. Имаше хора, които навредиха много на клуба и още 2-3 години ще боледуваме. Надеждата обаче крепи човека, ние сме оптимистично настроени. ЦСКА се върна отново в челото на класирането, там, където му е мястото", завърши легендата на ЦСКА./БЛИЦ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА