Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов направи интересно изказване относно Антон Карачанаков и ролята му на капитан в мача с "Ботев" (Враца), който бе спечелен с 3:2.

„Какво да я коментирам контролата, знаете защо ги правим. Тия състезатели трябва да се възползват от минутите, които им се дават. Особено Иван Стоянов, за да подобрява формата си и да се изравнява с останалите. Не само той, а и Марсиньо, и Карачанаков. Не му правим четки на Карачанаков като му даваме капитанската лента и го лъжем да подпише. Дадохме му лентата, защото от тия 11 той има най-много опит. Крачунов има възпален ахилес още от Гърция и тренира с индивидуален план”, заяви Младенов след проверката.
Стойчо не пожела да коментира дали каращият проби Иван Маркович ще подпише договор на „Армията” и похвали младите играчи.

„Нека първо да кажа на собственика какво мисля и на играчите лично, а не играчите да разбират от вас. Щом имат договор младите състезатели, значи сме ги харесали. До този момент юношите се представят над очакванията. Колкото по-бързо се докосват до професионалния футбол, толкова по-добре. Тия контроли са начин за тях да израстват”.

Наставникът подкрепя идеята за създаване на шампионат на „Б” съставите на водещите отбори.

„От нас треньорите нищо не зависи по въпроса дали ще има лига на „Б” отборите. Ние сме от най-напредналите страни във футбола, но трябва да се доближаваме до най-изявените страни”.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ