Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов похвали футболистите след убедителната победа с 5:0 срещу Чавдар Етрополе. “Червените” се класираха за четвъртфиналите на Купата на България.

“Пое се голям риск, за да се играе двубоят заради здравето на футболистите. Теренът беше замръзнал, не се промени до последно. Добра оценка и за двамата юноши, Долапчиев дори отбеляза гол. Казах, че имаме шест-седем таланти, ще им се дава все повече шанс”, коментира срещата Стойчо Младенов.

На въпрос какво ще се случи с Платини, който си тръгна без разрешение преди останалите, наставникът отговори: “Нямам коментар, вие го коментирайте. Нека се върне след Нова година, но не е професионално и сериозно отношението му към ЦСКА. На мен никой не се е обадил.”

Стойчо Младенов даде оценка и за изминаващата 2012 година: “Това място, което заемаме - не мога да бъда доволен. Работя и мисля за следващия сезон. В един такъв момент е много важно това, което имаме като идея, да го осъществим. Имам уверението, че през пролетта ще имаме нужните условия, за да подобрим играта си. Най-важното е да играем на собствения си терен. Сигурно е прецедент в цялата история, да играем цяла пролет на чужд стадион. Ако играехме вкъщи, щяхме да имаме по-голяма подкрепа на феновете. Най-големият проблем на ЦСКА е, че постоянно се изкарва информация от клуба. Не ми е приятно. Ако това не го вижда ръководството и не вземе мерки, говори много лошо за клуба. Чета, че ме сменят по 62 пъти на месец. Живи и здрави да са. Да знаят, още две години и половина ще съм тук. Не съм аматьор, да коментирам моя договор и заплатата ми.”