Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов изрази позицията си утрешния домакински мач с Литекс с официално съобщение на клубния сайт. “Червените” приемат “оранжевите” в мач от 9 кръг в понеделник от 20:00 часа.
 
“Във връзка с утрешния мач с Литекс в нашия дом – “Българска армия”, мога да кажа, че съм изключително доволен от футболистите заради начина, по който проведоха тренировъчния процес през изминалата седмица. В хода на заниманията се появиха въпросителни около участието срещу Литекс на Ангел Грънчов, който лекува вирусно заболяване и Венци Василев, който имаше болки поради травма, но за щастие и двамата се възстановиха благодарение на медицинския ни екип, и попаднаха в основната група”, разкри треньорът на “червените”.
 
“Омар Косоко обаче, няма да играе, тъй като контузията му в глезена от мача за Купата с Хасково (6:2), се оказа по-сериозна. Не само на “Армията”, но и навсякъде, ЦСКА излиза за победа. Утре целта е същата. Знам, че привържениците ни, които нямат аналог у нас, ще изпълнят капацитета за максимална допустимост на фенове на стадиона и отново ще бъдем заедно на прага на поредното изпитание, което трябва да спечелим заедно. По този начин ще затвърдим статистиката, че сме отборът с едни от най-посетените домакински мачове. Убеден съм, че агитката ни ще се отдаде. Има всички предпоставки за успех, за който ние ще дадем всичко от себе си на терена”, коментира Екзекутора на Ливърпул.
 
“Един достоен Армеец преди два дни каза – “ЦСКА има велика история и велика публика. Това е основа за велико бъдеще”. За мен това е смисълът на ЦСКА. Всички в отбора вярваме в победата. Уважаваме съперника, но срещу него на терена е ЦСКА”, споедели Стойчо Младенов.