Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе доволен от победата над големия съперник Левски с 2:1.

„От всичко съм доволен, и от резултата, и от играта. Във футболистите ни има умора, липсваха свежестта и агресията, които показахме в предишните мачове. Още една рутинна победа срещу Левски. Сега ще се освежим, за да сме готови за следващия мач.

„Когато има умора във футболистите, тя се отразява на поведението им на терена, затова и закъснявахме в единоборствата през първото полувреме. Всяка втора топка бе за Левски. Те от нищото ни вкараха гол, което ни принуди през второто полувреме да вдигнем оборотите. Имахме възможността да вкараме и трети, и четвърти гол, когато излязохме срещу вратаря Михайлов, но нито Йоан, нито Жорди имаха късмет. Това, което направихме в Рим в първите 15 минути и тук в последните 20 минути, така трябва да играем“.

„Това е Левски, без значение в какво състояние се намира. В такива моменти те намират сили, за да изиграят силен мач и днес го направиха“.

„Бяхме пасивни, бяхме статични, не търсихме топката, не се движехме, и това даде възможност на Левски да печели вторите топки през първото полувреме“.

„Със смените опитахме да се изненадаме с Мъри, като мисля, че при нас се получи“.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Всички победи над Левски са еднакво специални и важни за мен. Те са специални както за мен, така и за феновете на отбора, които са много чувствителни на тази тема. Обясних на играчите, че това е мачът на сезона и трябва да го спечелим на всяка цена“, каза Младенов, който записва своята победа №10 над „сините“.

„Турицов получи проблеми по време на мача и затова бе сменен. Мухар също. Тази наситена програма, поредицата от мачове ни идва в повече в определени моменти. Опитваме се да правим ротации, като при някои се получава, при други не. Причината е, че играчите са на различен етап от подготовката си. Затова ще направим още един лагер в Банско, за да изравним играчите при тяхната подготовка“, завърши Стойчо Младенов.