Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов отговори на критиците си.  "Не им обръщам внимание. Резултатите говорят най-добре за качествата на един треньор. Който иска, нека си направи труда да види какво е общото голово съотношение на всички отбори, ръководени от мен през годините. Ценя мнението на професионалистите, а не на аматьори, които сядат и пишат под влияние на емоциите”, заяви Екзекутора на Ливърпул в предаване по TV7.

”Защо атаките към мен идват от хора, свързани с ЦСКА ли? Най-голямото престъпление срещу мен беше извършено от ваш колега от bTV. Ставаше дума за фалшив компромат, подаден от вътрешни хора от клуба. Няма да крия, че това ме нарани много. Градил съм авторитета си дълги години и наистина ме заболя", каза още Младенов.

"Не обезценявайте победата ни с твърденията, че "Левски" е играл прекалено слабо в дербито. Как в предишните мачове доминираха, а срещу нас изведнъж се оказаха слаби? Знаете, че всеки играе толкова, колкото му позволи съперникът”, припомни старата максима спецът и уточни героят в дербито Серж Нюаджи е щял да бъде титуляр, дори и ако Мишел Платини е бил картотекиран от БФС: Серж е в отлична форма и щеше да е титуляр при всички положения, но щеше да играе по крилото."

Младенов призна, че в синьото сако, което размаха след победата, действително има символика. "Да, сакото беше поръчано в този цвят специално за мача с “Левски”. Показах уважение към публиката на “Левски”, но това не е протягане на ръка. Не мога да простя за неща, от които съм наранен като цесекар. Помните как преди време при същото това ръководство футболистите на “Левски” излязоха с фланелки с надпис "Смърт за ЦСКА", откровен бе Стойчо.