ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Стойчо Младенов изрази задоволство след първия си мач отново начело на ЦСКА. "Червените" направиха 0:0 срещу Локомотив Пловдив на стадион "Българска армия". Екзекутора на Ливърпул акцентира върху тежкото положение в клуба през лятото, смяната на собствеността и направената селекция буквално в часовете преди днешния двубой с пловдивчани.

"Приятно съм изненадан, че се представихме толкова добре. Половината отбор се запозна вчера на тренировката. Липсват ни синхрон, единомислие, но това са ми футболистите и ги аплодирам. Заслужават адмирации, защото играха без подготовка, без игрови ритъм, които трябва да съществуват в този момент. Всички елементи като издръжливост, сила - липсват, но в течение на първенството ще ги одобряваме. Ще продължаваме обаче и със селекцията, ще търсим още състезатели. Мисля, че това, което зависи от нас като екип и ръководство, ще се направи максимално бързо.

Знаем, че бюджетът ни е ограничен, не може да докараме скъпи и класни футболисти, но избираме и преценяваме от това, което има на пазара и естествено, ако футболистите искат да дойдат при нас. Защото в последните няколко дни имаше такива, които бяха разколебани и ни отказаха. Вършим малко аматьорска работа, гледаме играчи на дискове, клипчета, приятели ми помагат, но това е положението. Някои футболисти днес ги видяхте за първи път, аз също ги видях за първи път в игрова ситуация, но ще се опознаем", заяви Стойчо Младенов.

На въпрос за феновете, които днес изпълниха "Армията", наставникът добави: "12-ият играч - беше най-добрият. Ние без тях ще се превърнем в елементарно отборче. С тяхното присъствие ще достигнем висините, които ЦСКА заслужава, да бъде един от грандовете в Европа. Този път ще го следваме. С целенасочена работа, с добра структура. Всяка една стъпка трябва да бъде добре премислена. Спасихме клуба от фалит, от тук нататък ще го стабилизираме. Аз казах, тази година е оздравителна, но това, което видях днес, съм обнадежден. Ако новите, които привлечем са с качествата на тези, които взехме до момента, съм сигурен, че през втория сезон ЦСКА ще диктува."