Стойчо Младенов похвали отбора след победата на ЦСКА срещу Локомотив в Пловдив с 3:0. Това беше пореден успех на легендарния наставник срещу “смърфовете”.

“Знаете, че в Пловдив се играе трудно. Благодарение на Коко Динев този отбор съществува и е един от грандовете. Този отбор се гради 3 години и адмирации за това, което са постигнали пловдивчани. Щастлив съм не толкова от победата, колкото от това, че публиката ни вярва, с нас е. ЦСКА е велик клуб, да знаете, голяма сила, голяма мощ. Прави ме щастлив и налагането на младите момчета. Хора с изключителни качества. По-опитните им помагат, подават им ръце. Виждам увереност в момчетата във всеки следващ мач”, заяви Стойчо Младенов на пресконференцията след мача.

“Отборът намира себе си. Футболистите дават най-доброто, стигат до лимита на възможностите си. Влизаме в цикъл сряда-събота, до момента сме перфектни. Знаете ли, когато публиката е всеки мач с нас, ставаме неудържими. Надявам се и наказаните да се върнат по най-бързия начин, тъй като на пейката сме ограничени. Ние сме начертали стратегия за отбора. С това, което разполагаме, ще довършим шампионата, вярваме на момчетата. Трябва да продължим да сме на мястото, на което вече се намираме. С подкрепата на г-н Борисов и прекрасната ни публика ще завършим сезона достойно. Това означава да побеждаваме във всеки един мач. Накрая ще видим кой къде е”, завърши наставникът./БЛИЦ