Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов обяви, че “червените” е трябвало да водят в класирането на “А” група с 8 точки. Екзекутора на Ливърпул изрази увереността си пред “Канал 3”, че Тодор Янчев не е взел самоволно допинга. Според Младенов при добра организация ЦСКА може да спечели серия от шампионски титли.
 
“ЦСКА е в добра позиция за атака на титлата, въпреки че трябваше да води в класирането с 8 точки. Ръководството трябва да се съсредоточи върху подготовката, тъй като не ми хареса играта през есента. Разчиташе се предимно на индивидуалността, а не на колективната игра. Познавам Тошко Янчев, изключителен професионалист. Никога не би опитал подобно нещо, той не е способен на такова нещо. Просто е взел нещо, което му е било дадено”, заяви Младенов.
 
“Нормално е ЦСКА да побеждава, но не е нормално да не е шампион. С един добър климат в тима и финансови средства ЦСКА е способен да направи серия от шампионски титли. В последните 20 години се работи на приливи и отливи в клуба, единствено Божков успя. Сигурно е разочарован от футболните хора и затова се отказа от играта.”
 
"Милен Радуканов показва качества и възможности. Има стабилна основа, като Илиан Илиев и още много други. Не може да не признаеш един Херо или един Мъри. Трябва да започнем да уважаваме българските треньори. Много имат успехи в чужбина. Вижте Сашо Станков – класира отбора си в елита на Китай. Не бива навсякъде да твърдим, че нашите треньори са слаби и нямат подготовка. Това не е вярно. В България има много отлични специалисти, истината е, че тук се прави от нищо – нещо.”
 
“Обиколил съм много отбори и държави. В Египет се запознах с невероятни хора, може би най-невероятните в света – добронамерени, интелигенти. Не бяха завистливи и мързеливи. Когато стана бунтът, се притеснявахме единствено от избягалите затворници. Държат на местните кадри и трудно допускат чужденци. Много съм доволен и от престоя си в Саудитска Арабия. И двата ми периода бяха много успешни, кариерата ми върви във възходящата линия. Имам приятели от там за цял живот".
 
“В Лудогорец нещата се получиха много добре. Дори и да не станат шампион обаче, няма да е голяма загуба. Литекс от своя страна направи отличен избор с Христо Стоичков, а Иво Тонев е най-силният трансфер на “Левски”. След Иван Вуцов и Стефан Орманджиев, най-добрият ръководител е Тонев".
 
“Националният отбор има потенциал. Любо Пенев ще обере каймака и ще успее да направи нещо. Разчитат на него и не виждам проблеми да успее. Сигурен съм, че ще подобри поведението на играчите и резултатите ще дойдат. Престъпление е да имаш играч като Бербатов и да не го използваш. Той трябва да се върне. Има страхотна успеваемост, изключителна звезда".
 
"Очакванията към синовете ми са много по-големи и всички чакат чудеса още от първия им мач. Може би и моето име е пречка за тяхното развитие. Александър игра и в Бундеслигата и се учудвам, че не е желан от сериозните клубове у нас. За Стойчо съм сигурен, че ще успее," коментира Младенов за кариерата на своите синове.