Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе доволен, че никой от играчите му не е получил контузия в срещата с Хасково. "Червените" направиха 1:1 като гост в мач реванш за Купата на България и се класираха за следващата фаза.

"Това бе един мач, който трябваше да се изиграе. Най-важното е, че не се контузи никой, защото теренът бе доста неравен. Хасково беше добре организиран. Разбира се, че на собствен терен мотивацията е по-голяма. Мисля, че феновете останаха доволни. Няма да коментирам играта на никого – ще го направя насаме в съблекалнята индивидуално, няма да говоря пред медиите", каза Младенов след срещата.

Следващият мач на ЦСКА в "А" група е Вечното дерби с "Левски".

"Оттук нататък мислим за следващия мач, който е тръпка за всеки един "червен" фен. Очаквам много публика, защото ситуацията в ЦСКА е коренно различна от цялата история. Знаем, че преди три месеца ни нямаше, а отборът вече започна да се съвзема. И през цялото това време феновете бяха верни на нас, стояха до нас от първата до последната съдийска свирка. Ако ЦСКА е голям отбор, то е благодарение на феновете си. ЦСКА е публиката", каза треньорът на "червените".